Second Opinion van Xaris

Past je huidige ICT-partner nog bij jouw bedrijf?

Vaak is het een onderbuikgevoel aangevuld met een paar ervaringen en dan is het goed om alles eens tegen het licht te houden. Twijfels over de beveiliging, efficiëntie of kosten van je ICT-infrastructuur, kwaliteit van de support, allemaal onderdelen waar je afhankelijke bent en een goed gevoel moet hebben.
Bij Xaris begrijpen we hoe belangrijk een goed functionerende ICT-omgeving is voor je bedrijf. Daarom bieden we een deskundige second opinion aan om je huidige ICT-beheer te evalueren en te optimaliseren.

Wat houdt een Second Opinion in?

  • Onafhankelijke Beoordeling: Krijg een objectieve en deskundige analyse van je huidige ICT-oplossingen.
  • Kostenbesparing: Ontdek potentiële besparingen door inefficiënties in je systeem te identificeren en aan te pakken.
  • Beveiliging: Zorg ervoor dat je data en systemen optimaal beschermd zijn tegen de nieuwste cyber dreigingen.
  • Innovatie: Maak gebruik van de nieuwste technologieën en best practices om je bedrijf vooruit te helpen.
  • Continuïteit: Waarborg de continuïteit van je bedrijfsprocessen met betrouwbare en robuuste ICT-oplossingen.

Wat houdt onze Second Opinion in?

Grondige Evaluatie
Onze experts voeren een uitgebreide analyse uit van de huidige ICT-infrastructuur, inclusief hardware, software, netwerkbeveiliging, en meer. We identificeren sterktes, zwaktes, en mogelijke risico’s.

Beveiligingsaudit
We evalueren de beveiligingsmaatregelen die je momenteel hebt en doen aanbevelingen om je data en systemen te beschermen tegen de nieuwste bedreigingen.

Kostenanalyse
Onze specialisten analyseren je huidige kostenstructuur en geven advies over mogelijke besparingen en efficiëntere manieren om je ICT-budget te besteden.

Prestatieanalyse
We beoordelen de prestaties van je huidige systemen en infrastructuur om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de behoeften van je bedrijf.

Strategisch Advies
Op basis van onze bevindingen leveren we een gedetailleerd rapport met aanbevelingen voor verbeteringen en strategieën om je ICT-omgeving toekomstbestendig te maken.

Door de frisse blik van Xaris kwam ik tot de ontdekking dat de ICT omgeving waar ik jarenlang tevreden mee was mijn bedrijf tekort deed. Inmiddels zijn er door een paar aanpassingen en andere vorm van beheer veel efficiency slagen gemaakt.

Willem de Bak

DGA, Janssen Logistiek

Ja dat wil ik, wat nu?

Contact
Neem contact met ons op via het onderstaande formulier of bel ons direct. We plannen een kennismakingsgesprek om je specifieke behoeften en zorgen te bespreken.

Analyse
Na het eerste gesprek plannen we, indien nodig, een grondige analyse in van je huidige ICT-omgeving, zowel remote als on-site, afhankelijk van je voorkeur.

Rapportage
Binnen een afgesproken tijdsbestek leveren we dan een uitgebreid rapport met onze bevindingen en aanbevelingen op basis waarvan jij kunt bepalen wat je vervolgstappen zijn.

Vul onderstaand formulier in of bel meteen met Raymond
088-0234567

Vraag nu je second opinion aan!

2 + 6 =